Logo
Survivor SA

Survivor SA - Fun Fan Quiz

News
19 June 2019
Take the Survivor SA Fun Fan Quiz!
survivor

Every week when you sit down to indulge in SA's most riveting show, Survivor SA, you're bound to be in store for brilliant blindsides, epic gameplay, eye candy galore, and major jaw drops!

Every episode leaves you just wanting more and more and we can't wait to see what more the Island Of Secrets has in store for our castaways. Well it's not just our castaways that are put to the test, so is true fan dedication. So you think you're the ultimate Survivor SA fan? Take the Survivor SA Fun Fan Quiz and see how you weigh up!

Ready, set, go!
 

1. What did Rob get on the Island Of Secrets?

A. Immunity

B. A no vote

C. Fire

 

2. Where did Meryl find the Immunity Idol?

A. Under a tree

B. Under a table

C. In the sand

 

3. Which castaway is known as Aquaman?

A. Rob

B. Rocco

C. Danté

 

4. What did Geoff choose on The Island Of Secrets?

A. Fire

B. A clue

C. A jar of candy

 

5. When Jacques found his first Immunity Idol, who did he share the news with?

A. Ting Ting

B. Felix

C. The whole tribe

 

6. Who braided Nathan's hair?

A. Nicole

B. Rob

C Seipei

 

7. How many racks of Steers SA ribs did Sa'ula get for coming in second in The Reward Challenge?

A. 3

B. 2

C. 1

 

8. How did Durao lose his fake Idol?

A. After a run

B. During a challenge

C. During a swim 

 

9. Who did Meryl enlist the help of to get the clue at the Bio-Strath smoothie bar?

A.  Danté

B. Mmaba

C. Nicole
 

10. Who gave us the epic line, "When the paw paw hits the fan"?

A. Cobus

B. Paul

C. Rocco

The tribe has spoken! For each correct answer, you are rewarded with 1 Immunity Idol.

Answers. 1.B, 2. B, 3.C, 4.C, 5.A 6. C, 7.B, 8. C, 9. A, 10. C

Score 1-5 Immunity Idols  - You're only watching because your friends are keen on the show and you wanted to know what all the hype was about. You wouldn't last a day on the island and would be putty in your tribemates hands at Tribal Council. Not to worry, brush up on your Survivor SA knowledge, by checking out some cool exclusives here.

Score: 6-9 Immunity Idols- You love the game, but let's be honest, if you found yourself at Tribal Council, you'd be struggling to outwit your fellow tribemates. No stress, we've got you, check out some cool Survivor SA news here and you'd be up to speed with the ins and outs in no time.

Score -10 Immunity Idols - A full score! You wouldn't be called a true a Survivor SA fan if you got even one answer wrong! You never miss an episode and you rewatch the episodes on DStv Catch Up to analyse the game over and over again. You're sure to outplay and outlast your fellow Survivor SA fans or even a Survivor SA jury at Tribal Council. Hey with 10 Immunity Idols, they've got nothing on you anyways!

Want more quizzes? Play our Predict and Win and stand a chance to win cool prizes.

It all goes down on Survivor SA on Thursdays at 19:00 on M-Net 101. Share your best moments with us using #SurvivorSA.

Follow all the exclusives news on our website and on our Survivor SA platforms. Twitter: @SurvivorSA Facebookwww.facebook.com/SurvivorSA Instagram: @survivor_sa