Logo

QUIZ: How well do you know your Sunday TV?

News
28 July 2017
You love your Sunday Mzansi Magic viewing. How well do you know your fav shows? Take our quiz and tell!
QUIZ HOW WELL DO YOU KNOW YOUR SUNDAY TV

Sunday TV on Mzansi Magic have become something of a national key-event. You hate to miss them and come Sunday, you've got the best seat in the house, phone in hand and tuning into to your favs. How well do you know your Sunday TV? Find out in our quick quiz!

1. Which show repeats at 21:00 after iNumber Number?

A. Isikizi

B. Is'thunzi

C. Our Perfect Wedding

 

2. Which cop killed his brother in a botched mall robbery and is now undercover working for his mafia father?

A. Chili

B. Skhakhane

C. Shoes

 

3. Which Idols judges have used their Golden Discs to save a talented hopeful?

A. Somizi, Phat Joe, Unathi, Donald, 

B. Randall, Phat Joe, Donald and Khaya

C. Somizi, Khaya, Unathi, Donald and Phat Joe

 

4. Who is the Our Perfect Wedding host signs off beautiful wedding with the words "Sifikile, Sabona, Satshatisa!"

A. None of the presenters say this

B. Thembisa Mdoda

C. Proverb

 

5. Which season of Idols is currently airing on Mzansi Magic?

A. Season 16 without a doubt!

B. 12 of course!

C. Season 13 for sure!

 

6. Who have been the guest judges on Idols this season?

A. Donald, Khaya Mthethwa and Kelly Khumalo

B. Donald, Khaya Mthethwa, Phat Joe and Kelly Khumalo

C. Donald, Phat Joe and Kelly Khumalo

 

7. Which gangster on the come up is out to get his revenge on Chili?

A. Skhakhane, I don't like the way he looks at Chili - he knows he is undercover. 

B. The captain

C. Skroef, the Black Italian!

 

8. What season of Our Perfect Wedding is on Mzansi Magic right now?

A. Lucky season number 7! 

B. Season 5 and counting!

C. Season 6, I think

 

9. What is the name of the homeless man Skhakhane's son TK killed while racing his car under the influence?

A. James

B. Lucky

C. Simon

 

10. Which seasoned Mzansi actress plays the role of Skhakhane's wife on iNumber Number?

A. Thishiwe Ziqubu

B. Sonia Mbele

C. Tsholofelo Monedi

 

Results: 

1. B

2. A

3. A

4. B

5. C

6. B

7. C

8. A

9. C

10. B

Stay tuned to Mzansi Magic DStv channel 161 for the best in entertainment! You can also follow Mzansi Magic and join the conversation on FacebookTwitterInstagram and WeChat. Download the DStv Now app available for Apple and Android to get all your viewing magic on the go.​